Wat doen wij

Wij bieden u tandheelkunde in een zo breed mogelijke zin. Met andere woorden, u kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. We hebben ons een aantal specialismen verworven, zoals hieronder beschreven.

Esthetische Tandheelkunde
Wilt u mooiere tanden?

Dit vakgebied staat steeds meer in de belangstelling omdat meer mensen een fraaier gebit willen. Dit kan bereikt worden op verschillende manieren of combinaties hiervan. Er kunnen lelijke vullingen vervangen worden door composiet(de witte vulling). Ook is bleken een optie. Spleetjes tussen uw voortanden kunnen gedicht worden. Ook composieten of porseleinen schildjes over de tanden behoort tot de mogelijkheden. Scheefstanden van tanden kunnen verholpen worden door middel van orthodontie of door correctie met composiet. Wilt u hierover meer informatie, maak dan een afspraak voor een esthetisch consult bij Frosja Scheepens.

Parodontologie (het vakgebied dat zich bezig houdt met het tandvlees en kaakbot)
Uw gebit zo lang mogelijk behouden lukt niet alleen als de tanden en kiezen in goede staat zijn, ook is het van belang dat het tandvlees en kaakbot in goede gezondheid is. Parodontitis ( =ontsteking van het tandvlees en kaakbot) is de grootste bedreiging van het gebit. Ons team van tandartsen mondhygiëniste en preventieassistentes staan tot uw beschikking om met uw medewerking en inzet, het fundament van uw tanden en kiezen weer gezond te maken.

Implantologie (kunstwortels)
Implantaten kunnen vooral in twee situaties uitkomst bieden; onder een loszittende volledige gebitsprothese om het gebit weer “vast” te laten zitten als zogenaamd “klikgebit”, kunnen twee of meerdere implantaten geplaatst worden per kaak. Ook als vervanging van getrokken tanden, waarbij een kunstwortel met kroon of brug geplaatst wordt. Herman Ons team heeft expertise verworven op dit gebied en indien u hierover meer informatie wilt kunt u bij hem terecht voor een consult.

Call Now Button