Tandarts in de Reeshof

U bent op zoek naar een goede Tandarts in de Reeshof ? Wij zijn naast een locatie in het centrum van Tilburg ook gevestigd in de Reeshof aan de Bijsterveldenlaan 5 in Tilburg. We hebben 250 parkeerplaatsen naast de deur. Bel nu: 013-5450777 om direct een afspraak in te plannen .

Tandartspraktijk Tilburg is meer dan alleen een tandartspraktijk. Wij hebben alle specialiteiten onder een dak maar ook angstbegeleiding middels zeer effectieve EMDR therapie, speelsessies voor kinderen, diëtetiek en logopedie bieden wij aan. Onze praktijk heeft speciale aandacht voor:

Tandarts in de Reeshof

Tandartspraktijk Tilburg is aan de Bijsterveldenlaan 5 in de Reeshof en heeft tevens een locatie in het centrum. Makkelijk bereikbaar. We hebben 250 parkeerplaats voor de deur en er is een bushalte in de straat op 2 minuten lopen. Onze tandartsen, mondhygiënisten en assistentes staan elke werkdag voor u klaar om uw mond gezond te houden. Op zaterdag zijn we meestal geopend en ook diverse avonden tot 21.30 uur ‘s avonds. Maak nu online een afspraak of schrijf uzelf online in.

Locatie Tilburg Reeshof 

Bijsterveldenlaan 5
5045ZZ Tilburg
013-5450777
info@www.tandartspraktijk-tilburg.nl

Deze locatie is het voormalige Reeshof Business Centrum wat is omgedoopt tot EMMA: Centrum voor Gezondheid, Beweging en Maatschappij.

Call Now Button