Tandartspraktijk Tilburg test

Frosja Scheepens, Eigenaar

Aandacht, luisteren naar u en mogelijkheden bespreken. Vakmanschap.

Frosja Scheepens, Tandarts/eigenaar

“Deze tandartspraktijk werkt ontzettend klantgericht en heeft vakkundig personeel. Je bent hier geen nummer en je wordt altijd correct behandeld. Je krijgt eerlijk en oprecht advies over de behandelingen die je moet ondergaan. Ik beveel deze praktijk daarom ook zeker aan. Voor ons een Top praktijk!”

Leon van Halteren 16 november 2019

Welkom

In onze moderne praktijk bieden wij meer dan alleen tandheelkundige zorg. Wij hebben naast algemene tandheelkunde speciale aandacht voor angst, kinderen en ouderen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in kaakgewrichtsklachten, implantologie, facings, gebitsslijtage en kunstgebitten.

Verder hebben wij een diëtiste, logopediste, EMDR therapeut en een kaakfysiotherapeut in ons veelzijdige team.

Onze mensen zijn er voor jou. Stel je vraag bij je volgende bezoek of zoek het antwoord op onze website. Meld u nu aan.

 

Lees hier onze Google Reviews

Fijn en deskundig team, erg tevreden over de behandelingen.

thumb Robbie Wiegand
11 oktober 2019

Afgelopen week weer bij Frosja op controle geweest. En bij Saskia ,mondhygiëniste . Door omstandigheden was het een jaar geleden dat ik er voor het laatst was. Nu voor het eerst in de nieuwe praktijk. De sfeer is heel rustig, gemoedelijk. Saskia en Frosja zijn zó relaxed. En zéér kundig. Daar rijd ik graag wat extra kilometers voor om. 🙂

thumb Mieke Weijters
13 oktober 2020

Ik ben al jaren angstig voor de tandarts maar bij deze praktijk word ik ontzettend fijn geholpen ! Kundige en begripvol personeel.

thumb Vive Hoes
22 juni 2022

Na heel wat tandartswisselingen, waardoor het vertrouwen in een tandarts behoorlijk verminderd was en de angst behoorlijk opgelopen was bij Frosja onder behandeling gekomen. Zij adviseerde me om naar angstcoach Davy te gaan. Wat een verademing!! Davy heeft me geleerd dat ik er mag zijn en dus ook goed voor mezelf mag zorgen en dat wat andere vinden, minder tot niet belangrijk is. Bedankt Davy, door jou ben ik weer een stukje sterker geworden. En frosja bedankt voor je begrip, tijd en luisterend oor. Hierdoor is het vertrouwen in een tandarts weer volop aan het groeien!

thumb Stefanie Monsieurs
13 oktober 2020

Goede praktijk, vriendelijke en vrolijke assistentes die in één oogopslag je zorgen gelijk wegnemen, wat voor mij persoonlijk zeer prettig is. Er wordt professioneel te werk gegaan, maar er is altijd ruimte voor een babbeltje. Kortom, fijne tandarts praktijk!

thumb Djim Van Noije
11 oktober 2019


Angst voor tandarts

EMDR therapie bij tandarts angst
Davy Melissen | Erkend EMDR therapeut bij tandarts angst

Tandartspraktijk Tilburg is meer dan alleen een tandartspraktijk. Met ons uitgebreid team bieden we alle tandheelkundige specialiteiten onder een dak. Voor iedereen van 1 tot 101 jaar oud en zelfs bij u aan huis. Tevens bieden we angstbegeleiding, speelsessies voor kinderen, diëtetiek en logopedie aan. Wij hebben een Tandtechnisch Laboratorium gevestigd in onze locatie. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

We staan voor u klaar

Onze tandartsen, angstcoach, diëtist, logopedist, implantoloog, klinisch prothese tandtechnieker, kaakfysiotherapeut, mondhygiënisten, assistentes en meer staan elke werkdag voor u klaar om uw mond gezond te houden. We zijn ook ‘s-avonds en op zaterdagen geopend. Maak nu een afspraak of schrijf uzelf in.

Davy Melissen is onze erkende EMDR angst coach. Hij bepaalt tijdens de intake wat uw angst score is en welke aanpak het beste bij u past. Davy heeft al veel patiënten van hun angst afgeholpen. Deze patiënten hebben hun reguliere tandartsbezoek vaak na jaren niet geweest te zijn weer opgepakt.

Bij Tandartspraktijk Tilburg staan kwalitatieve mondzorg en het welzijn van de patiënt voorop. De praktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur en beschikt over experts op het gebied van angst (eigen psycholoog), kindertandverzorging, esthetische tandheelkunde, implantologie, gebitsprotheses (kunstgebitten), klikgebitten, kroon- en brugwerk, parodontologie en diëtetiek.