Over ons

Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd in de Reeshof, aan de Bijsterveldenlaan. Onze praktijk ligt op de benedenverdieping van het verzamelpand en is rolstoeltoegankelijk.
U kunt terecht bij Tandartspraktijk Tilburg voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne en een groot scala een specialismes, waaronder implantologie, prothetiek, esthetische tandheelkunde en de behandeling van tandartsangst bij volwassene en kinderen.

De visie van Tandartspraktijk Tilburg

Onze patiënten staat altijd centraal in onze visie en werkwijze. Behandelingen en stappenplannen worden altijd uitgebreid met de patiënt besproken en wij streven naar een vaste behandelaar voor iedere patiënt. Bij een mogelijk uitgebreid(er) behandelplan dragen wij zorg voor een kostenopgave die we met de patiënt doornemen en we zetten niets in gang zonder zijn of haar goedkeuring. Samen bekijken we graag hoe we uw (jaarlijkse) budget kunnen gebruiken bij de wensen en plannen die voor u van toepassing zijn. Openheid en afstemmen van vraag, aanbod en mogelijkheden is belangrijk binnen onze relatie met de patiënt. Onze diensten zijn ervoor om te ‘zorgen’ voor een optimale mondgezondheid voor iedereen, dat is waarnaar wij streven en waarvan onze medewerkers energie krijgen.   

Onze praktijk neemt nieuwe patiënten aan. U bent van harte welkom wanneer u een (andere) tandarts zoekt in Tilburg. Wilt u zich aanmelden voor een intake als nieuwe patiënt? Bel ons dan of stuur ons een ingevuld contactformulier. Wij nemen vervolgens graag en spoedig contact met u op.

 

Locatie Tandartspraktijk Tilburg Reeshof
Locatie Tandartspraktijk Tilburg Reeshof
Call Now Button