Ervaringen

Plaats uw ervaring of bekijk de ervaringen van anderen hieronder.

Alvast hartelijk dank voor uw feedback. Deze is voor ons erg waardevol.

Frosja Spijkers-Scheepens
Tandarts/directeur

Naam
Email
Uw ervaring
Waardering
Text

Ervaringen

Video reacties

Hieronder een aantal video’s met reacties van onze patiënten. Daaronder vindt u alle geschreven reacties welke zijn achter gelaten. Op Facebook hebben we ook veel enthousiaste reacties. Laat onderaan deze pagina uw reactie achter.
[Total_Soft_Gallery_Video id=”1″]

Lees hier het interview met Tim en Lola die tandartsangst hadden.

Lees hier onze laatste 5 Google reviews

Of plaats hier direct uw ervaring op Google

Fijne tandartspraktijk om te komen. Ze leggen alles goed uit. Luisteren en communiceren goed. Het personeel is heel vriendelijk. Zeer aangenaam.

Jan Tillaart Avatar Jan Tillaart
2 november 2023

Geweldige tandarts praktijk, ik zelf en mijn kinderen hebben angst en echt angst. En vandaag is zelf mijn dochter geholpen met het vullen van een gaatje. Met zo veel rust en ontspanning zijn ze bezig alles zo goed uitgelegd. Zo blij dat wij bij deze tandarts praktijk gekomen zijn.

Nakita Haerens Avatar Nakita Haerens
2 augustus 2023

Vanwege mijn angst die ik had voor de tandarts ben ik een tijd geleden bij Davy Melissen terecht gekomen door deze angst ben ik ook jaren niet geweest. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn gesprekken met Davy altijd zeer prettig zijn verlopen en dat hij mij van mijn angst heeft af geholpen en ook heeft geholpen met andere problemen waar ik tegen aan liep. Inmiddels ben ik bij Myrthe onder behandeling en ook dit bevalt uitstekend. De eerste 2 afspraken heb ik inmiddels gehad. En er staan er nog een aantal ingepland. Ik ben zeer tevreden met de praktijk

Davey De Kievit Avatar Davey De Kievit
6 mei 2023

Een hele fijne praktijk en heel erg kundig en vriendelijk personeel. Ik beveel deze praktijk nu met 5 sterren maar het hadden er zo meer kunnen zijn. Ga vooral zo door.

Angelique Boons Avatar Angelique Boons
1 januari 2023

Ik heb toen ik klein was een trauma opgelopen bij de school tandarts. De Tandartsen in deze praktijk hebben mij geholpen om er overheen te komen. Wat zijn het toch schatjes!!! Als er 10 sterren zou zijn, hebben zij het zeker verdiend. De dame waar ik behandeling ben geweest, krijgt 50 sterren!!!

Onbasi Baser Avatar Onbasi Baser
22 december 2022

Gemiddelde waardering van alle reacties

Ervaringen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 49 reviews.
5 1

Lees hier de waardering van onze patiënten

Dank Davy, Frosja, Jill, Sandra, Lex, Brigitte, Mohammed

Ervaringen
★★★★★
In het verleden (ruim 25 jaar terug) heb ik een zeer nare ervaring gehad in de tandartsstoel. De fysieke reactie op een ingreep was zo heftig dat ik per ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Wat ik toen niet wist - maar me door de jaren heen duidelijk werd - was dat deze gebeurtenis heeft geleid tot de ontwikkeling van een angststoornis. Ondanks dat ik erg bang was voor 'de tandarts', ben ik de jaren daarna wel voor controles en behandelingen naar de tandarts gegaan. Gelukkig! Mijn angst daar niet gedeeld, me vooral heel flink gehouden. Echter toen een tijd terug bij een halfjaarlijkse controle uit foto's bleek, dat er onder een brug eea niet goed zat, toen lukte het me niet meer de angst te beheersen. De boodschap was: De brug moet eruit, de tanden die eronder zitten ook en wat er dan verder zou gaan komen was nog onduidelijk. Op mijn vraag hoe snel deze behandeling moest plaatsvinden, zei mijn tandarts: Gisteren! Deze opmerking triggerde de al jaren aanwezige angst zo heftig. Ik durfde niet. Echt niet! Na een tijd van uitstellen, ben ik op internet op zoek gegaan naar hulp voor de angst, omdat ik heel goed besefte dat daar de kern lag en dat ik die moest aanpakken. Zo ben ik bij Tandartspraktijk Tilburg terecht gekomen. Angstcoach Davy Melissen heeft me met veel begrip en geduld begeleid in het overwinnen van de angst o.a. door gesprekken i.c.m. EMDR-behandeling. Ook de tandartsbehandelingen die ik moest ondergaan zijn door Davy in samenwerking met tandarts en eigenaar Frosja Scheepens zorgvuldig voorbereid en begeleid. Ik ben inmiddels al wat tandartsbezoeken en - behandelingen verder. Wat me vooral geholpen heeft is het feit dat ik als een mens met angst gezien werd en nog steeds wordt. Er is tijd, er is rust, er is uitleg, er is ruimte voor een praatje en wat luchtigheid en daardoor relativering. De angst is er altijd nog wel in een zekere mate, maar de angststoornis is weg! Ik ben dankbaar dat deze praktijk erkenning heeft voor mensen met een angstprobleem. Dat ik patiënt blijf bij deze praktijk staat voor mij als een paal boven water. Ik heb inmiddels een implantaatbehandeling gehad en krijg over een paar maanden een mooie nieuwe brug. Ik lach nu al (door de goede ervaringen), en kijk ernaar uit om over een tijdje weer voluit te kunnen lachen! Dank Davy, Frosja, Jill, Sandra, Lex, Brigitte, Mohammed voor jullie deskundigheid, geduld én oog voor de patiënt als mens. Lucy Moerlands-Hurkmans
- Lucy Moerlands-Hurkmans

Fantastisch geholpen

Ervaringen
★★★★★
Davey heeft me echt goed geholpen. Ik ga nu weer met vertrouwen naar de tandarts. Wat overigens een totaal andere ervaring is dan ik gewend was bij een tandarts. Iedereen is vriendelijk en stelt je op je gemak. Frosja communiceert op een hele duidelijke en prettige manier. Ik ben erg tevreden.
- Saskia

Prima

Ervaringen
★★★★★
Na 30 jaar bij de tandarts in Rijen te zijn geweest stopte deze ermee. Ik had de laatste jaren geen beste ervaringen er werden bv geen foto s gemaakt. In Tilburg werd ik hartelijk ontvangen en bleek mijn gebit een grote puinhoop. Bedankt Rijen Nu ben in onder behandeling in Tilburg en wordt vooral goed en eerlijk geinformeerd. Daar ben je geen nummer ,maar wordt er naar je geluisterd.
- Jack Bastiaansen

Angst / paniek

Ervaringen
★★★★☆
Ik zou een boek kunnen schrijven over mijn angst en blinde paniek voor de tandarts. Zoiets ‘simpels’ voor de gemiddelde mens, maar als je bang bent is dit echt verschrikkelijk! Uiteindelijk bij angstcoach Davy uitgekomen en samen aan de slag gegaan om weer enigszins normaal een tandarts te kunnen bezoeken. En met positief resultaat! Ook mede dankzij het geduld van tandarts Kawtar en tandarts Luc heb ik al 2 behandelingen ondergaan en word ik niet meer meer misselijk als ik alleen al aan een tandartsbezoek denk. Spannend vind ik het nog steeds, maar ben heel erg dankbaar voor deze begeleiding aangezien dit echt een groot verschil heeft gemaakt. Wat mij betreft mag/moet er veel meer geïnvesteerd worden in begeleiding voor angstige patiënten, en dat begint eigenlijk al bij het 1e contact als je de praktijk belt. Als je bang bent is alleen al dat telefoontje een ontiegelijk grote stap.
- Marloes

mooie start

Ervaringen
★★★★★
Ik was best tevreden met mijn vorige tandarts maar toen die praktijk werd overgedragen ben ik overgestapt naar Tandartspraktijk Tilburg. De eerste afspraak met tandarts Frosja Scheepens maakte meteen duidelijk dat er zoveel meer mogelijk is. Allerlei punten die eerder nooit besproken werden, kwamen nu wel aan de orde. Ik ben supertevreden!
- Wil Vennix

Goed

Ervaringen
★★★★★
Al een paar keer geholpen door frosja. Prima tandarts en verstaat der vak ook. Ik kom graag weer terug hahaha Mvg
- Brenda

Met m'n mond open van...

Ervaringen
★★★★★
Hey Frosja & je assistente van vanmiddag, Ik zat drie kwartier met m'n mond open van verbazing vanwege jullie deskundigheid. En intussen werden de nodige behandelingen kundig gedaan... PS Van m'n lip heb ik geen last meer gehad hoor! Bedankt voor je meelevendheid daarvoor! Groet, Kees de Brouwer
- Kees de Brouwer

Mijn pijn aan mijn gebit eindelijk opgelost

Ervaringen
★★★★★
Na een apexresectie aan mijn onderkaak ,bleef ik pijnklachten houden aan mijn onder en bovenkaak en tanden. Na een lange weg van kaakchirurgen kwam ik op de afd. Bijzondere mond en tandheelkunde. Daar werd een overbelaste kaak geconstateerd , verkeerde tongstand en klemmen overdag. Advies: kaakfysio en in mijn geval, een tonglift/activator , om klemmen af te leren en goede tongstand te aan te leren! Deze behandeling is uitgevoerd bij tandartspraktijk Tilburg, door tandtechnieker Eefiq Eijkemans. Ik ben daar bijzonder goed en fijn behandeld. Mijn probleem is zo goed als opgelost. Alle lof voor deze praktijk.
- PvdB

/

Ervaringen
★★★★☆
Goed
- V.K

Niet meer ziek van angst

Ervaringen
★★★★★
Uw ervaring: Het was 10 jaar geleden dat ik voor het laatst naar de tandarts was geweest. De reden hiervoor was onder andere een aantal heel nare ervaringen in mijn kindertijd en daardoor een vreselijke angst. Na het stoppen met roken kreeg ik steeds meer last van bloedend tandvlees en een vieze smaak in mijn mond, dus ik kon er echt niet meer onderuit. Ik ben huilend naar binnen gegaan om een afspraak te maken. Na een eerste controle door Nicki en Saskia, waar ik vreselijk van ben geschrokken .toch maar besloten om de behandelingen te starten. Nu , na het trekken van 7kiezen en een grondige reiniging in verband met parodontitis, kan ik wel zeggen dat mijn angst een heel stuk minder is. Fluitend naar binnen zal het wel nooit worden, maar ik ben niet meer al een week vantevoren helemaal ziek van angst. Bedankt hiervoor Nicki en Saskia
- Ans Willemse

Behandeling valt eigenlijik best mee

Ervaringen
★★★★★
In het normale leven sta ik stevig met 2 benen op de grond echter als ik naar de tandarts moet, verander ik in een bange kleuter. De dag voor de behandeling slaap ik slecht en gedurende de behandeling ben ik zo gespannen dat ik na afloop soms in elkaar zak en niet meer weet waar ik ben. De afgelopen jaren ga ik naar de praktijk van Frosja en sindsdien worden mijn klachten zienderogen minder. Door technieken en de manier van benadering die medewerkers van Tandartspraktijk hanteren voel ik me voor en gedurende de behandeling steeds minder gespannen. Momenteel ben ik zover dat ik voor een behandeling prima slaap. En gedurende een behandeling zit ik steeds ontspannender in de stoel. En elke keer als de behandeling klaar is betrap ik mezelf dat het eigenlijk best wel mee valt. Voor mij dus een typisch geval van "men lijdt meer onder de angst die men vreest". Ik ga op dit moment nog niet fluitend naar de tandarts maar het beetje ongemak wat ik nu heb is het meer dan waard om een goed gebit te hebben.
- Erwin

Excellente behandeling

Ervaringen
★★★★★
Bij TPT word ik altijd correct en vriendelijk behandeld. De betreffende medewerkers gaan professioneel te werk en zorgen dat ik mij ook mijn gemak voel tijdens de behandeling. De behandelduur is over het algemeen kort; in no time kan ik de praktijk daarna weer glimlachend verlaten!
- Björn Legius

Angst is weg

Ervaringen
★★★★★
Na veel slechte ervaringen met diverse tandartsen bij Davey terecht gekomen. De angst zat echt heel diep. Na aantal sessies bij Davey zonder veel angst meteen wortelkanaalbehandeling ondergaan bij Josselien. En dit viel reuze mee! Veel en duidelijke uitleg gekregen, altijd even vriendelijk. Ook de receptionistes zijn één en al vriendelijkheid. Kortom, fijne praktijk waar je goed en vriendelijk wordt geholpen. Bedankt, Davey en Josselien!
- Jack

Tandarts en angstcoach

Ervaringen
★★★★★
Ik ben erg tevreden over jullie. Jullie gaan perfect om met mensen zoals ik die angst hebben voor een bezoekje aan de tandarts. De speciale behandeling door angstcoach Davey verliep ook perfect en dit heeft me zeker geholpen. In deze praktijk voel je dat je gehoord wordt en dat men altijd in het belang van de klant denkt.
- Rob

TOP tandarts en service

Ervaringen
★★★★★
Ik ben zeer tevreden over jullie als mijn nieuwe tandarts. Mijn vorige tandarts verzon altijd dat ik gaatjes had en kronen nodig had. Ik was het daar niet mee eens en was daarom ook 3 jaar niet naar de tandarts geweest. Sinds ik kind was ben ik "bang"voor de tandarts. Dat is sinds kort helemaal verdwenen. Kort en goed behandelen jullie! En daarbij erg van deze tijd en informeel. Daarbij heb ik mijn tanden laten bleken via jullie 4 jaar geleden met een doe het zelf set thuis, ik bleek ze nog steeds weleens met jullie spuitjes en de bitjes die ik bij jullie heb laten maken en iedereen heeft het altijd over mijn mooie witte tanden! kortom : TOP! ben super tevreden! Ga zo door!
- Priscilla Teeuwen

Zeer tevreden met behandeling

Ervaringen
★★★★★
Ik ben zeer tevreden met deze tandarts. Fijn behandeld en bovendien heel klantvriendelijk!
- Xhafer Bytyci

Top!

Ervaringen
★★★★★
Op een restantje afgebroken kies weer een prima kies gemetseld na pijnloze wortelkanaalbehandeling. Geen enkele napijntje. Top, Josselien!
- Ad Suur

de mooiste dag van mij leven !!!

Ervaringen
★★★★★
Mijn eerste ervaring met deze praktijk was heel bijzonder.. Ik had enkele jaren daarvoor mijn voortand verloren en kon wegens financiële en andere persoonlijke problemen niet eerder een prothese laten plaatsen.. Ik had inmiddels een dochtertje van bijna 1 jaar en ik stond nog niet voluit lachend met haar op de foto.. Dankzij de hulp en goede zorg van Frosja was het dan eindelijk zo ver ! En stond ik kort na de eerste verjaardag van mijn dochtertje voor het eerst voluit lachend met Arianna op de foto.. Het was na haar de geboorte, de mooiste dag van mij leven !!! Dank je wel Frosja x
- Jacqueline

Bo vond het spannend

Ervaringen
★★★★★
Bo vond het in eerste instantie erg spannend om naar de tandarts te gaan voor het gaatje in haar tand. Maar nadat ze de dag voor de behandeling was uitgenodigd voor een uitleg hoe het gaatje gemaakt zou worden was ze helemaal enthousiast. Ze mocht zelf de tandendouche, het kabouterschepje en de windmaker uitproberen en als klap op de vuurpijl was er een discolamp. Bo heeft thuis uitgebreid verteld dat ze zelf tandarts was en de volgende dag liep ze huppelend de praktijk binnen. Helemaal voorbereid en tijdens de behandeling goed aan het opletten of Frosja het allemaal wel goed deed. Onze complimenten voor deze kindvriendelijke aanpak. Bo kan niet wachten tot ze weer naar de tandarts mag. Waarschijnlijk ook omdat ze dan weer een muntje krijgt voor de cadeautjemachine als ze goed heeft stilgezeten 🙂
- Moeder van Bo

Ervaringen
★★★★★
Echt super mensen die hier werken. Stellen je op je gemak en leggen ook de behandeling netjes uit ! Bedankt Nicky en Simone !
- Ramona

Ervaringen
★★★★★
Afgelopen zaterdag is mijn verstandskies getrokken door meneer Görtürk en die heeft mij heel goed geholpen. Ik zag er erg tegenop door eerdere ervaringen, maar dit was niet te vergelijken. Het viel achteraf heel erg mee. Heb er nu nauwelijks last van.
- Anne-Mette

Ervaringen
★★★★★
- anja spijkers

Ga zo door

Ervaringen
★★★★★
Dankjewel Josselien heb jebt me weer fantastisch geholpen.
- Carlijn

Elke en Brigitte

Ervaringen
★★★★★
Hallo Weer netjes geholpen door Elke en Brigitte. ben nu keer of 5 geweest met controle en soms een gaatje ,maar ben bij hun niet bang. ze zijn rustig , aardig en vriendelijk Ga zo door kom graag terug..:) Brenda
- Brenda

Ik ben heel erg tevreden!

Ervaringen
★★★★★
ik ben heel erg tevreden over tandartsenpraktijk tilburg. Ik vind het fijn dat ik jaarlijks een reminder van hen krijg voor de controle afspraak. In de reminder kan ik via de link zelf online een afspraak inplannen. Dat is erg handig, je hoeft dan niet tussen bepaalde tijden te bellen maar je kunt het inplannen wanneer je zelf wilt.\r\nTevens heerst er een leuke sfeer binnen de praktijk. Iedereen is behulpzaam en aardig. Je voelt je op je gemak doordat de tandarts stap voor stap uitlegt wat er gaat gebeuren. Ook nemen ze echt de tijd voor je.\r\nIk ben heel erg tevreden over tandartsenpraktijk tilburg!
- Ilse Verhage

Fijne tandarts

Ervaringen
★★★★★
Voor de eerste keer hier geweest en gelijk voor een wortelkanaalbehandeling. Voelde me zeer op mijn gemak en de behandeling viel me ook 200% mee. Ik kom graag weer terug, maar uiteraard alleen voor een controle (hopelijk)!
- Olivier

Ik ben super blij

Ervaringen
★★★★★
Beste Perry, \r\n\r\nIk wist niet wat ik zag maandag bij mijn man, een super mooi gebit. Hij ziet er al een stuk beter uit zo met mooie tanden. Super dat hij heeft doorgezet al was hij zo bang voor de tandarts en hij heeft ook nog gewoon doorgewerkt. Allemaal alvast bedankt en ik ben superblij met mijn mooie vent zo.\r\n\r\nGroet Rianne
- Rianne

Geweldig

Ervaringen
★★★★★
Ik ben altijd super bang geweest voor de tandarts, en sinds ik hier terecht ben gekomen helemaal niet meer! Leuke tandartsen en assistentes, ben ook super blij met me mooie gebit nu, die ze hier helemaal mooi aansluitend hebben gemaakt! in 1 woord Geweldig echt waar.
- Judith

Geweldig 5 stars

Ervaringen
★★★★★
Vanaf begin met Herman van Dannis en nu met Froukje Spijkers-Scheepens zeer goed naar mijn zin gehad. Altijd een vriendelijk woord en belangstelling. Klachten worden serieus genomen. Ditzelfde geldt ook voor de mondhygieniste Saskia. Alleen maar positief.
- Leontien Broeders

Fantastische praktijk

Ervaringen
★★★★★
Echt een geweldige tandartspraktijk! Onze zoon die altijd erg tegen het tandartsbezoek op zag zegt nu:\' je gaat het hier bijna leuk vinden om naar de tandarts te gaan\' . Dit is denk ik het grootste compliment wat je kunt krijgen. Ze zijn super vriendelijk, persoonlijk en kundig!
- Monique

wanneer mogen we weer?

Ervaringen
★★★★★
Frosja is een rustige, gezellige tandarts. Ze laat zich niet gek maken als ik met mijn drie drukke jongens kom, en als we gaan, roepen de kinderen altijd:\"Wanneer mogen we weer?!\" Zelfs toen mijn zoon van 10 twee kiezen moest laten trekken vertrok hij met een stralende lach.TOP! ga zo door!
- Tanja

Eindelijk de tandarts die met mij meedenkt

Ervaringen
★★★★★
Na jaren met een lelijk gekleurd gebit kwam ik bij Frosja terecht. Waar de vorige tandarts alleen maar de kroon aanbod, ging Frosja met schildjes aan de slag. Het resultaat is geweldig! En voor een prijs waar ik normaal 1 kroon voor zou hebben.\r\nIk vind het een blijvertje.\r\nBedankt!
- Leon

Fantastisch

Ervaringen
★★★★★
Frosja is werkelijk een groot kunstenaar. Eindelijk hebben mijn tanden allemaal dezelfde kleur. Ben enorm blij dat ik naar Frosja ben gegaan. Liz
- Liz

Beste praktijk van Tilburg

Ervaringen
★★★★★
ik ben jaren patient geweest bij Herman van Dannis. Had altijd angst voor ik bij hem kwam. Bij hem heb ik dat nooit gehad.Hij was zelf ook altijd erg rustig en dat bracht hij over. Nu is mijn tand-\\r\\narts Mw.Frosja Scheepens, ik had wel eerst een beetje schrik, maar nu ik een paar keer bij haar geweest ben is dat ook weer over. Fijne praktijk, nemen de tijd, ik zou geen andere meer willen
- Bertens M.

Goede service

Ervaringen
★★★★★
Hallo\r\n \r\nPas voor de 2 e keer bij jullie geweest. het ging goed vandaag en goede service en tandartsen…Bedankt.
- Brenda via Facebook

Fantastisch geholpen

Ervaringen
★★★★★
@DjangoFaes: Fantastisch geholpen door tandarts Elke bij @TilburgTandarts, Geheel pijnloze en snelle wortelkanaalbehandeling gehad http://t.co/7gbj1AQTwc
- Django Faes

Fijne behandeling

Ervaringen
★★★★★
Weer een fijne behandeling achter de rug, goed ontvangen en met een zeer voldaan gevoel weer de deur uit. Super bedankt voor jullie fijne behandeling. De eerste complimentjes zijn al binnen;)))
- Stephan Sterrenburg via Facebook

Ik durf weer te lachten

Ervaringen
★★★★★
Tandarts Scheepens heeft mijn gebit zo mooi gemaakt dat ik na 30 jaar weer durf te lachen. Dankjewel , je wil niet weten wat dat met mijn leven doet.
- Dirk van der Broecke

Niet bang meer voor de tandarts

Ervaringen
★★★★★
Ondanks mijn grote angst voor tandartsen, ben ik bij Tandartspraktijk Tilburg fantastisch geholpen. Na goed overleg zijn bij de kaakchirurg onder narcose mijn tanden verwijderd. Perry heeft een prothese gemaakt en alle tandartsen hebben voor een goede nazorg gezorgd.
- Hans B.

Prothese

Ervaringen
★★★★★
Perry bedankt voor je fijne prothese
- Mevr. Heijns

Mooie tanden

Ervaringen
★★★★★
Ik wilde mooie tanden maar mijn tandarts luisterde niet naar me. Frosja heeft er de tijd voor genomen en heeft me veel uitleg gegeven, nu heb ik een prachtig gebit.
- Marit De wild

Mooie tanden

Ervaringen
★★★★★
Ik wilde mooie tanden maar mijn tandarts luisterde niet naar me. Frosja heeft er de tijd voor genomen en heeft me veel uitleg gegeven, nu heb ik een prachtig gebit.
- Marit De wild

Goede Service

Ervaringen
★★★★★
Hallo\r\n\r\nik ben een paar keer bij jullie geweest en ben zeer tevreden over jullie eerst was ik bang voor de tandarts maar dankzij jullie meer en jullie leggen alles heel goed uit en jullie hebben een goede service kortom jullie zijn een goede tandartsenpraktijk!
- Rosita

Geen angst meer voor de tandarts!

Ervaringen
★★★★★
Eindelijk weer met een gerust hart naar de tandarts!\r\nFrosja had inderdaad gelijk; Joost en Zacheriya hebben me erg gerustgesteld, en het resultaat is een prachtig gebit, en geen angst voor de tandarts meer!! Dank je wel!
- Monique

Goede service

Ervaringen
★★★★★
Hallo Pas voor de 2 e keer bij jullie geweest. het ging goed vandaag en goede service en tandartsen…Bedankt.
- Brenda

Superpraktijk

Ervaringen
★★★★★
Superpraktijk echt een aanrader, zelfs mijn kinderen vinden het leuk om naar jullie te komen
- Erwin Rijnen

Geweldig

Ervaringen
★★★★★
Pas voor de 2 e keer bij jullie geweest. het ging goed vandaag en goede service en tandartsen…Bedankt\r\n\r\nBrenda
- Brenda

Ervaringen
★★★★★
@DjangoFaes: Fantastisch geholpen door tandarts Elke bij @TilburgTandarts, Geheel pijnloze en snelle wortelkanaalbehandeling gehad http://t.co/7gbj1AQTwc
- Django Faes

Ervaringen
★★★★★
Weer een fijne behandeling achter de rug, goed ontvangen en met een zeer voldaan gevoel weer de deur uit. Super bedankt voor jullie fijne behandeling. De eerste complimentjes zijn al binnen;)))
- Stephan Sterrenburg

Vul hieronder uw waardering in voor onze tandartspraktijk

Naam
Email
Uw ervaring
Waardering
Text
Call Now Button