Bitje of mondbeschermer

Bitje of mondbeschermer
Bitje of mondbeschermer in clubkleuren

Wilt u een bitje of mondbeschermer kopen? Zorg dan dat uw mondbeschermer van de beste kwaliteit is. Er is veel goedkope rommel op de markt. Helaas merk je de kwaliteit pas als het al te laat is. Eigenlijk is er maar een plek waar de beste mondbeschermer, zoals een bitje eigenlijk heet, gemaakt kan worden: de tandartspraktijk. Samen met Tilburg Tandtechniek bieden wij sportbitjes aan. Dit kan in allerlei verschillende kleuren gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld de clubkleuren. Er kan zelfs een naametiket in geplaatst worden. 

Dit betreft een op maat gemaakt sportbitje wat opgebouwd is uit verschillende harde en zachte lagen wat een perfecte pasvorm en optimale bescherming biedt voor uw gebit. Er zijn verschillende soorten gebitsbeschermers, van simpel tot high-impact bitjes (b.v. voor vechtsport). 

Bitje of mondbeschermer kopen voor een heel team of club?

Laat het ons dan weten. We maken dan een aantrekkelijke aanbieding (afhankelijk van de aantallen) en doen de afdrukfase op een dag op uw locatie. We bieden dit aan in de regio Brabant. Komt u uit een andere regio neem dan even contact met ons op. We maken dan een passend voorstel.

Mondbeschermer kopen in clubkleuren

Wilt u uw sportbitje in uw eigen clubkleuren of heeft u andere wensen? Alles is mogelijk.

Vergoeding kosten bitje door zorgverzekering

Een bitje valt niet in de basiszorg. Ook niet voor kinderen. In veel aanvullende verzekeringen wordt dit echter wel verzekerd. Ook voor <18 jaar. Wij kunnen inzien of u hiervoor verzekerd bent. Vraag ons vrijblijvend om advies of maak direct online een afspraak.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Call Now Button