Angst voor Tandarts

EMDR therapie bij tandarts angst in CZ leden blaadje
EMDR therapie bij tandarts angst in CZ leden blaadje.

Angst voor de tandarts is voor veel mensen een probleem. Heeft u of uw kind angstgevoelens bij het bezoeken van een tandarts? Dat is niet meer nodig. Bel 013 – 54 25 810 voor een afspraak met onze angst tandarts of angst-psycholoog en EMDR specialist voor het wegnemen van deze angst. Bekijk onderstaande artikel uit blad voor de leden van CZ of daaronder de films voor meer informatie.

Angst voor tandarts

Er is een grote kans dat u in mindere of meerdere mate bang bent voor de tandarts. Meer dan 25% van de bevolking heeft een behoorlijke tandartsangst en 4% van de patiënten heeft zelfs een tandartsfobie, blijkt uit onderzoek van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Davy Melissen GZ psycholoog en erkend EMDR therapeut voor tandarts angst

25% van de bevolking is bang voor de tandarts en 4% van de patiënten heeft zelfs een tandartsfobie, blijkt uit onderzoek van de ACTA. Voor deze enorme groep patiënten is er nu een oplossing. Tandartspraktijk Tilburg biedt EMDR therapie aan. In veel gevallen wordt een bezoek vergoed. Een vergoeding kan bij verzekeraars altijd vooraf worden aangevraagd.

De angstcoach staat niet alleen voor onze eigen patiënten klaar, maar ook voor patiënten die worden doorverwezen door collega-tandartsen of patiënten die al lang niet meer naar de tandarts zijn geweest. Laat deze angst u niet langer in de weg staan en laten we het samen aanpakken.

Call Now Button