Officiële opening Tandartspraktijk Tilburg locatie Reeshof

Zondag 24 juni is de officiële opening Tandartspraktijk Tilburg locatie Reeshof. Deze locatie is gevestigd in EMMA, Even Meer Menselijke Aandacht. EMMA is een centrum voor gezondheid beweging en maatschappij. Deze opening verzorgen wij niet alleen. Alle bedrijven die bij EMMA gevestigd zijn, nemen u graag mee in het aanbod. Er worden activiteiten georganiseerd voor de kleintjes en de groten. U kunt een kijkje komen nemen, een praatje komen maken, workshops beleven, speurtochten volgen en nog veel meer. Wij zetten alles in om u een goeie indruk te geven van wat er voor u bij EMMA te vinden is.

Dus kom vooral een kijkje nemen bij het nieuwe zorgcentrum in de Reeshof!
Zondag 24 juni
Van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Er zal nog meer informatie verschijnen over de invulling van de opening. Houd de website en social media dus in de gaten!

Call Now Button