Site beveiligd met SSL om uw patient gegevens veilig te stellen

Wij hebben onze site beveiligd met SSL om uw patient gegevens veilig te stellen. Onze patiëntgegevens voldoen al aan de strenge beveiligingsnorm omdat we die niet in de praktijk bewaren maar in een op en top beveiligde cloud omgeving. Dat betekent dat onze site voortaan start met HTTPS:// in plaats van HTTP:// Tevens ziet u een groene balk zoals in de afbeelding hiernaast. Dit is ter beveiliging van uw contact met ons via de website. Eerder dit jaar kwamen de ziekenhuizen en de doktoren in het nieuws vanwege het niet goed beveiligen van de websites. Uw bezoek en contact met ons via onze website of via onze tandarts e-consult app is hiermee op en top veilig. Speciaal voor u en voor ons. Mocht u nog vragen hebben hierover dan horen we dat graag. Met dank aan Solvid.

Call Now Button