Tandartspraktijk Tilburg

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in het centrum van Tilburg? Of heeft u angst voor de tandarts? Onze tandartsen, angstpsycholoog, dietist, mondhygiënisten en assistentes staan elke werkdag voor u klaar om uw mond gezond te houden. We zijn ook op avonden en in weekenden geopend. Maak nu een afspraak of schrijf uzelf in.

“Ik ben jaren patient geweest bij Herman van Dannis. Had altijd angst voor ik bij hem kwam. Bij hem heb ik dat nooit gehad.Hij was zelf ook altijd erg rustig en dat bracht hij over. Nu is mijn tandarts Mw.Frosja Scheepens, ik had wel eerst een beetje schrik, maar nu ik een paar keer bij haar geweest ben is dat ook weer over. Fijne praktijk, nemen de tijd, ik zou geen andere meer willen”
M. Bertens, Tilburg Lees hier meer reacties

Bij Tandartspraktijk Tilburg staan kwalitatieve mondzorg en het welzijn van de patiënt voorop. De praktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur en beschikt over experts op het gebied van angst (eigen psycholoog)kindertandverzorging, esthetische tandheelkunde, implantologie, gebitsprotheses (kunstgebitten), klikgebitten, kroon- en brugwerk, parodontologie en diëtetiek.

Angst voor tandarts

Belangrijk vinden we het dat u zich als patiënt prettig voelt, vanaf het moment dat u zich bij de balie meldt, totdat u weer naar buiten loopt. Dat doen we door te allen tijde en in begrijpelijke taal aan u uit te leggen waar we mee bezig zijn. Zo weet u altijd wat er gaat gebeuren en waarom. Tevens geven we u advies over hoe u in de toekomst uw gebit zo gezond mogelijk kunt houden.

Patiënt worden bij tandartspraktijk Tilburg?

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? Vul dan het online aanmeldformulier in. Een van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Call Now Button