Eigen risico op? Laat dan dit jaar nog een nieuwe gebitsprothese maken!

Een gebitsprothese of kunstgebit valt onder de basisverzekering. U heeft bij de meeste zorgverzekeraars elke 5 jaar recht heeft op een nieuw kunstgebit. Uw eigen risico en uw eigen bijdrage worden echter wel gebruikt hiervoor. Heeft u uw eigen risico al verbuikt voor dit jaar? Dan blijft alleen de eigen bijdrage over die altijd geldt. In dat geval is het aantrekkelijk om nu een nieuwe gebitsprothese te nemen. Dit kan u erg veel kosten schelen. Wist u trouwens dat, ook al heeft u een prothese, het wordt aanbevolen om uw mond periodiek te laten controleren op onregelmatigheden door uw tandarts.

Bent u langer dan 1 jaar edentaat, zonder tanden, dan heeft u wellicht recht op een prothese op implantaten. U kunt dan een afspraak plannen bij onze tandarts-implantoloog. Bel wel eerst even met uw zorgverzekering om te vragen wat wel en wat niet wordt vergoed.

Maak een afspraak door te bellen met 013-5425810

Eigen risico op? Laat dan dit jaar nog een nieuwe gebitsprothese maken! BEL 013-5425810

Call Now Button