De eerste koffie voor onderweg uit Oisterwijk en slechts E 1,50!!

Onze superassistente Maud heeft in Oisterwijk samen met Paul al jarenlang een familiebedrijf (van vader op dochter) in tabakswaren. Onlangs zijn ze gestart met een geweldig goed en leuk koffie en thee concept. Naast pakken koffie en thee verkopen ze ook een losse kopjes koffie en thee. Natuurlijk ben ik gaan kijken en bleek ik de eerste te zijn die een koffie voor onderweg bestelde. Ik moet echt zeggen dat het een geweldig lekkere koffie is. Ik raad iedereen aan om er een te gaan proberen, dan wil je niets anders meer.

Ik kreeg vanwege een actie zoals iedereen die een kop koffie koopt een heerlijke zak Roomboter Crostini’s GRATIS!!!

Dankjewel Paul en Maud voor deze mooie aanvulling in Oisterwijk.

20130912-113659.jpg
Auteur: Peter Spijkers

Call Now Button