Gratis consult voor kunstgebit of klikgebit op implantaten

Wilt u een gratis consult voor een kunstgebit of klikgebit op implantaten? Maak dan nu een online afspraak of

Bel 013-5425810.

Of druk op de afsprakenknop hiernaast.

Bent u al lang niet naar de tandarts geweest? Of bent u bang voor de tandarts? Geen enkel probleem. Wij nemen rustig de tijd voor u en uw mondzorg.
Onze tandartsen, klinisch prothese tandtechniekers en tandarts-implantoloog kunnen u adviseren wat het beste bij u past. Zij kunnen u tevens alle feiten en fabels over kunstgebitten vertellen. Daarnaast kunnen ze u op de hoogte brengen van hoe de verzekering omgaat met met de behandeling en de kosten die hier mee samenhangen. Aarzel niet en neem vandaag contact met ons op. Bij ons bent u in professionele handen.

Call Now Button