Verantwoord uw Tanden bleken in Tilburg

Wilt u uw tanden verantwoord laten bleken in Tilburg? Maak dan nu een afspraak met onze esthetische tandarts.

Bel: 0135425810

Tooth whitening (bleken) is een alledaagse handeling in onze praktijk geworden. Wat vroeger een uitzondering was, is tegenwoordig de regel, want bijna iedereen wil wittere tanden. Nu bovendien vaststaat dat bleken niet schadelijk voor de tanden is, durven patiënten er ook om te vragen. Leeftijd doet er eigenlijk niet toe, bleken blijkt aantrekkelijk te zijn voor jong en oud. Want wittere tanden ogen jonger, frisser, en wie wil er nu niet jonger en frisser uitzien?

In onze praktijk bieden we thuisbleken aan, waarbij de patiënt een soort op maat gemaakte gebitsbeschermer moet dragen: transparante rubber mallen gevuld met gel. De gel maakt de tanden witter. Meer informatie over het bleken van uw tanden op onze website vindt u hier.

Call Now Button