Uw nota van de tandarts automatisch in uw finbox

FiNBOX, nog makkelijker nota’s ontvangen, bewaren en betalen! Fa-med biedt haar nota’s ook digitaal aan.

Als u de nota’s van Fa-med niet meer als acceptgiro wilt ontvangen maar digitaal, dan kan dat met FiNBOX. Met FiNBOX kunt u eenvoudig uw nota’s in uw internetbankieromgeving ontvangen, bewaren en betalen. Het is dan niet meer nodig om gegevens van acceptgiro’s over te typen, de financiële post is eenvoudig terug te vinden en u kunt gelijk een betaalopdracht geven.

Aanmelden voor FiNBOX kan met uw debiteurennummer
In uw internetbankieromgeving kunt u zich alvast aanmelden om de nota’s van Fa-med in FiNBOX te ontvangen. Op de nota van Fa-med staat, sinds februari 2012, rechtsboven uw 10-cijferig debiteurennummer. Met dit debiteurennummer kunt u zich aanmelden voor de digitale nota van Fa-med.

LET OP: Debiteurennummers kunnen niet vooraf worden aangevraagd. Deze staan vermeld op de eerstvolgende nota van Fa-med.

FiNBOX is een gezamenlijk initiatief van ABN Amro, ING en Rabobank.

Call Now Button