Angsttandarts in Tilburg

Heeft u angst voor de tandarts en bent u op zoek naar een Tilburgse tandarts die tijd een aandacht heeft voor u als patiënt. Maak dan nu een afspraak met de tandarts in Tilburg.

Angst voor de tandarts en voor de tandheelkundige behandeling komt veel voor, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Zeer grote angst, die bijvoorbeeld verband kan houden met een aantal nare herinneringen, zoals erg pijnlijke en/of hardhandige tandheelkundige behandelingen en die zelfs al kan worden opgewekt door de gedachte aan een bezoek aan de tandarts, komt gelukkig minder vaak voor. Onze tandartsen leggen u graag uit wat ze doen en nemen hiermee meestal de grootste angst weg. We tonen begrip voor u als patient. Wij nemen graag de tijd voor u als angstige patient.

Door deze uitzonderlijke angst hebben al heel wat mensen de moed verloren om zich regelmatig tandheelkundig te laten behandelen. Helaas gaat dit soms zover dat zij als enige uitweg zien en kiezen, het onder narcose laten trekken van hun hele gebit. Probeer dit te voorkomen.

Call Now Button