Implantaat Tilburg

Bas van Pelt | Tandarts Implantoloog
Bas van Pelt | Tandarts Implantoloog

U heeft een implantaat nodig. Dat is een intensieve behandeling en is ook niet goedkoop. U wilt daarom zeker zijn van uitstekende zorg en nazorg. Maar ook op de prijs moet worden gelet. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Dat kan. Dan weet u waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.

Onze implantoloog werkt vakkundig en betaalbaar.  Maak daarom online een afspraak. Wij hebben een zorgovereenkomst met alle verzekeraars en kunnen dus direct declareren.

Implantaat Tilburg

Een implantaat is een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst. De meeste implantaten zien er uit als een soort schroef en zijn gemaakt van titanium. Dit is een lichaamsvriendelijk materiaal waaraan bot zich gemakkelijk hecht. Deze implantaten worden voorzien van een kroon, brug, plaat- of frameprothese of een overkappingsprothese (klikgebit). Deze behandeling wordt ook wel implantaatoperatie genoemd.

Ontvang vrijblijvend meer informatie of laat u eensvrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen. Ook voor uw prothese of implantaat onder uw prothese / kunstgebit kunt u terecht bij onze tandarts-implantoloog.

 

Call Now Button