Spoed tandarts Tilburg

Bent u tijdens onze openingstijden met spoed op zoek naar een tandarts in Tilburg?

Bel dan 013-5425810 om vandaag geholpen te worden.

U kunt dan voor dezelfde dag een afspraak maken met een van onze tandartsen. Wij beloven u niet dat u direct geholpen wordt maar wel dat u die dag gezien wordt. Indien de tijd dit toelaat starten we een behandeling of helpen wij u van de pijn af.  Let wel op, indien het druk is kan het zijn dat u moet wachten op uw beurt.

Buiten onze openingstijden kunt u online een afspraak inplannen met de vermelding dat het spoed betreft. Wij zullen dan een afspraak inplannen voor de volgende dag. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Indien u niet kunt wachten tot de volgende dag is de waarnemend tandarts bereikbaar op het tandartshulpnummer: 0900 – 999 0909.

Call Now Button