Nieuws:

Voor degene die nog niet op de hoogte zijn gebracht via email of via een brief van ons:

Volkomen onverwacht is onze vriend en collega Herman van Dannis op 1 april, op 56 jarige leeftijd, overleden. De afgelopen maanden heeft de maat Frosja Scheepens, zoveel mogelijk behandelingen overgenomen.

Per 1 augustus wordt ons team versterkt met een nieuwe  tandarts, Elke Peters, 30 jaar jong. Elke komt op de maandag en dinsdag werken. Elke is in 2006 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. U zult bij haar in goede handen zijn.

Herinneringsmail

Helaas blijkt dat een aantal van u nog een herinneringsmail krijgt over een afspraak die u verzet heeft of afgezegd heeft. Dit is echter een systeemfout die lastig aan te passen is. Wij zijn ons echter van dit ongemak bewust en doen ons best dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.  Hierdoor blijft het belangrijk dat u zelf goed bij houdt welke afspraak u gemaakt heeft.

Resultaten Patiëntentevredenheidsonderzoek

Van Dannis & Scheepens Tandartsen zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun bedrijfsvoering en klantvriendelijkheid te verbeteren. Hiervoor hebben wij een online enquête gehouden om inzicht te krijgen in wat er leeft bij patiënten.

Respons:
Op 26 maart 2010 is een uitnodiging per e-mail verstuurd, met daarin een URL naar de online enquête. Men kon daar gedurende twee weken de enquête van in totaal 22 vragen geheel anoniem invullen. Van de 1535 patiënten waarvan het email adres bekend was hebben 342 patiënten de enquête volledig ingevuld (22,2%).

Uitkomsten:
97% van de ondervraagden heeft de indruk dat Van Dannis & Scheepens Tandartsen goede kwaliteit levert (tegenover 83% landelijk). Gemiddeld geven zij de tandartsen dan ook een 8,3. Het landelijk gemiddelde ligt hierbij op een 7,6. De mondhygiënisten van Van Dannis & Scheepens Tandartsen kregen een gemiddeld cijfer van 8,2. Bekijk hier het volledige rapport als pdf.

Mondhygiëniste de gehele week beschikbaar
Vanaf heden kunt u de gehele week terecht bij één van onze mondhygiënistes. Maak hier een afspraak voor: polijsten, tandsteen verwijderen, bleken, gebitsbeschermer, preventieve behandelingen, sealen, tandvlees problemen, algemene gebitsreiniging en adviezen en instructie voor floss, ragers, (elektrische) borstels etc.

BSN/Sofinummer
Vanaf 1 juni 2009 zijn wij verplicht uw dossier te koppelen aan uw BSN /Sofi nummer.
Wij vragen u daarom bij uw volgend bezoek een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. (paspoort/identiteitskaart/rijbewijs)
Ook willen wij graag een foto van u maken voor in de patiëntenkaart.

Call Now Button